KENTTÄKEITINTYÖT

Anna yritykseni laittaa keittimesi uljaaseen käyttökuntoon ja näin voit jatkaa sillä laadukasta toimintaasi taas useita vuosia eteenpäin.

Asiakaspalaute:

"Meillä oli tarvetta remontoida soppatykki. Toni kävi hakemassa tykin Lohjalta ja toi takaisin samaan paikkaan. Kaikki tehdyt työt oli dokumentoitu huolellisesti kuvien kera. Kaikki oli tehty kuten oli sovittu. Olimme erittäin tyytyväisiä Toni työhön ja yleensä asioiden hoitoon. Oman kokemukseni perusteella suosittelen Tonia entisöimään sinunkin soppatykkisi"!

Tilaa keittimellesi huolto/ korjaus täältä

Soppatykeistä:

Kenttäkeittimet ovat tässä maassa totuttu näky toreilla, maanpuolustusväen tapahtumissa, messuilla ja tapahtumissa.

Omistajina on yrityksiä, yhteisöjä sekä yksityisiä kansalaisia. Tavallisesti niitä on ostettu puolustusvoimien poistettavien materiaalien huutokaupoista eri varikoilta, kuten Vammalasta tai Nokian Kalkusta.

Vanhimmat niistä ovat tuottaneet, ensin Suomen armeijan sotilaille ja sitten myöhemmin sotien jälkeen kaikelle kansalle, laadukasta soppaa jo 1920-luvulta saakka - ja edelleen ne pelittävät, kun niistä pitää huolen. Näitä M/29 -keittimiä on toki modifioitu aikojen saatossa ainakin vetoaisan ja akseliston sekä pyörästön osalta, kun hevosvetoisuudesta luovuttiin.

Kuten kaikki kovassa käytössä olevat koneet ja laitteet, tarvitsevat myös kenttäkeittimet osaavan käytön lisäksi laadukkaan hoidon ja huollon. Niiden tulipesät ovat kovilla, ruoste syö pintoja ulkosäilytyksessä ja puuosat lahoavat sekä turpoavat paikoiltaan. Haudenesteen vaihtaminen on myös tarpeen keittoajan nopeuttamiseksi sekä pitkään seisseiden vanhojen värttinäöljyjen päivittämiseksi uudempaan glyseriini-öljyyn. 

Katso tehdyistä projekteista ja toiminimen facebook-sivuilta kuvia edellisten tehtyjen M/29 - keittimien matkasta kohti uutta ilmettä.

Ota yhteyttä joko yhteydenotto-lomakkeen kautta tai suoraan puhelimitse: 020 730 1150 tai sähköpostitse: tiilikainen@tykkitoni.fi

LAITETAAN SOPPATYKKISI KUNTOON!

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

Jaa tämä sivu