KENTTÄKEITINTÖIDEN HINNASTO

Toiminimi kunnostaa, huoltaa ja entisöi myös kenttäkeittimiä. Keittimien entisöinnit tehdään tykkien tapaan asiakkaan toiveiden mukaisessa laajuudessa, tapauskohtaisesti suunnitellen. Tämä hinnasto koskettaa pääsääntöisesti vanhoja keittimiä m/29 ja sen eri modernisointiversioita. Uudemmat kotimaiset keittimet ovat myös mahdollisia kunnostuskohteita.

Työn urakkapohjainen laskutus on selkeästi käytetyin muotomme.

Pyydän huomioimaan, että näihin entisöintitöihin sisältyy runsaasti käsityötä sekä aina asiakkaalle luovutettava kattava projektin loppuraportti kuvineen ja teksteineen.

Kenttäkeittimen eri kunnostus- ja huoltotasot sekä työn kestot ovat karkeasti seuraavanlaisia:

A = LAAJA KUNNOSTUS: 1 - 2 kuukautta (noin 1500 - 2000 € alv. 0%)

Koko keittimen purkaminen ja mekaaninen hionta, alarungon ja akseliston sekä jousituksen hiekkapuhallus, puuosien uusinta sekä haudenesteen vaihtaminen ja maalaustyöt (naamiokuvioinnit mukana). Muut metalli- ja hitsaus yms. peltityöt.        

B = KESKITASON KUNNOSTUS: 2 - 4 viikkoa (noin 1000 - 1500 € alv. 0%)

Keittimen pesu ja ruosteenpoisto, hiontatyöt ja uudelleenmaalaus osin vanhan maalin päälle, haudenesteen vaihtaminen sekä erikseen sovitut pienkorjaukset, kuten valojen asentaminen. Mahdolliset pienmetallityöt, kuten tulipesän korjaamiset. Rosteriastioiden soodapuhallustyöt.

C= SUPPEA KUNNOSTUS: 3 - 14 vuorokautta (noin 500 - 1000 € alv. 0%)

Keittimen pesu ja haudenesteen vaihtaminen, muut pientyöt kuten astioiden kiillotus.

Keittimen kunnostus voi sovitusti olla myös joku edellä esitetyistä tasoista poikkeava, sovellettukin työkombinaatio.

Kysy tarjoustamme! Vastaamme nopeasti!

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu