Eri töiden ja palvelujen hinnoitteluperusteet

Tässä osiossa on annettu toiminimen suorittamien eri töiden ja palvelujen suuntaa antavia hintatietoja. Jokainen projekti suunnitellaan ja laskutetaan yksilöllisesti mutta täältä voit katsoa vähän osviittaa hintatoleranssista, joissa työt liikkuvat.

Esim. isommissa räjäytystöissä asiakkaan lasku on merkittävästi pienempi, mikäli hänellä itsellään on työkonekalustoa ja louhintamattoja, joita isommissa sekä vaativimmissa louhintatöissä joudutaan käyttämään

VASTUUVAKUUTUKSET:

Yrityksellä on voimassa asianmukaiset räjäytys- ja muun työn vastuuvakuutukset 500 000 euroon saakka. Mikäli tarvitaan muita erillisiä ja kohdekohtaisia lisävakuutuksia, voidaan niitä ottaa mukaan sopimukseen tapauskohtaisesti.

KOTITALOUSVÄHENNYS:

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa (2 400 euroa 2019) vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten siltä ostettu palvelu on kotitalousvähennykseen verottajan oikeuttama. Alla tarkemmat ohjeet ja linkit.

HUOM! Kannattaa ehdottomasti huomioida etenkin louhintatöissä, että mahdollisuus kotitalousvähennykseen on monessa tapauksessa olemassa.

Myös tarjoamani soodapuhallus- ja maalaustyöt täyttävät verottajan tarkoittaman oikeuden kiinteistön perusparannustöiden piirissä olevaan kotitalousvähennykseen.

Lomake vähennyksen hakemiseen verottajalta:

KATSO TARKEMMAT HINNAT ALASIVUILTA ERI PALVELUIDEN OSALTA.

KANNATTAA KAIKISSA TAPAUKSISSA ROHKEASTI PYYTÄÄ TARJOUSTAMME! 🙂

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu